Kuukausi sitten Arsenal Club paljasti joukkueen kolmannen jerseya kaudella 2018-19. Tämä Halvat Arsenal pelipaita mallisto kunnioittaa klassikoita, jotka luovat kuuluisan WM-kokoonpanon, jonka Arsenal-legenda Herbert Chapman kehitti 1930-luvulla. "W" edustaa WM-muodon loukkaavaa osaa, joka kertoo M-grafiikkaa klubin poissa olevasta jerseystä.

Moderni, Vibey Bayn vihreä on sekoitettu muotoiluun jersey-taustana, jossa on tummansininen aksentti. Vaikka tämä on aivan uusi yritys klubille. Klassiset lapalot ja vasemman ja oikean käsivarren hihat muodostavat jerseyn kohokohdat, kun taas pallohousut on koristeltu vyötäröllä tummansininen helma ja vihreän vihreän taustan Viking Bayn vihreillä sukkoilla, joita ympäröi neljä laivastonsininen sormus.

Jalkapallo Pelipaidat Halvalla: n teho on evoKNIT, joka parantaa kosteuden säätöä ja adaptiivista jäähdytystä, jotta pelaajat voivat säilyttää optimaalisen kehon lämpötilan kentällä. Yhdessä saumattoman liitosrakenteen kanssa nämä auttavat pelaajia auttamaan stadionia ja pelaamaan vapaasti rajausten läpi.

18-19%20arsenal3rd.jpg