Kolmen kuukauden kuluttua Arsenal Club paljasti joukkueen uuden koti-jersey kauden 2018-19. Halvat Arsenal pelipaita fanit tämä halu voittaa, loputon huuto ja eläköön joukkue, kun veri intohimo, klubi on paras voima eteenpäin, on kaupungin pulssista Lontoon kaikui yli Emirates Stadiumilta agitaatio mielissä pelaajia, motivoida He jatkavat eteenpäin ja kohtaavat uuden kauden.

"Me olemme Arsenal" teema täydellisesti välittää tunnetta kuulumisesta maailmanlaajuisen Arsenalin kannattajia ja pelaajia. Tuulettimilla on tärkeä rooli ryhmän yleisessä suorituskyvyssä ja identiteetissä. Riippumatta siitä missä he ovat, tämä yhteys tulee todeksi heidän olemassaolonsa vuoksi.

Arsenalin koti-jersey 2018/19 yksityiskohdat puuttuvat kohokohdista: pulssikuvio ylittää rintakehän, ulottuu klassisiin valkoisiin käsivarsisuojuksiin ja kaiutuu taas sukkanauhojen suunnittelussa. Punainen raidallinen pallo läpi yläosan valkoiset housut, musta puuma logo näkyy edessä valkoiset sukat, sukat punaisella röyhelöt. Arsenal pelipaita lasten värin yleistä väriä hallitsee vaalea ja tummanpunainen yhdistelmä. Tämä punainen valo ja tumma väriyhdistelmä kulkee koko Arsenalin historian läpi, mutta näkyy myös nykypäivän Arsenal-sarjan logoissa.

lasten pelipaidat jalkapallo on integroitu soittimeen, jotta pelaaja voi tuoda pelin parhaiten. Odotamme innolla Arsenalin upeaa esitystä uudessa kaudella!

2018-19%20arsenal%20home.jpg