Argentiina lasten pelipaita MM kisat 2018 Vaihdosta vaihdettiin 74 minuuttia, ja tilalle tuli Morata. Jos vain Chelsea kykenisi sulautumaan Batshuayin viimeistelyyn Moratan liikkeen kanssa. Heillä on ainesosat täydelliselle hyökkääjälle, mutta ei vielä reseptiä.

* Ehkä jotain juomavedessä on varannut lakimiehiä Lontoossa. Batshuayin Stamford Bridge -taistelut ovat epäilemättä suurempia, mutta Fernando Llorente'n aika Lontoon pohjoisosassa on tähän mennessä ollut perusteellisesti aliarvioitu.

Espanjalainen näytti olevan ihanteellinen varmuuskopio Harry Kaneille: todistettu hyökkääjä, joka ei kyennyt pisteyttämään missään lähelle samanlaista nopeutta, voisi tarjota enemmän pidempään otteluun. Hän voisi ainakin tarjota jotain erilaista.

Mauricio Pochettino aloitti heidät sekä iskuyhteiskunnaksi Wimbledonia vastaan, mutta Tottenham löysi vain läpimurron, kun hänet vaihdettiin. MM kisat 2018 pelipaidat Halvalla Son Heung-min korvatti Llorentea 59 minuuttia 0-0, ja Tottenham oli 2-0 kuusi minuuttia myöhemmin Kane'in kaksinpelissä.