Kolme kuukautta sitten, Manchester United paljasti joukkueen uuden kolmas jersey kauden 2018-19. Uusi Halvat Manchester United pelipaita inspiroi klubin 50-vuotisjuhlaa voidakseen voittaa Euroopan cupin ensimmäistä kertaa. Manchester United on myös ensimmäinen englantilainen pallo, joka voittaa mestaruuden tässä kilpailussa. tiimi.

Jersey on painettu jalkapallokuviolla ja rohkealla tummansinisellä värillä, jonka innoittamana on Manchester Unitedin 1968 Euroopan cupin loppuottelussa kulkeva kuninkaallinen jersey. Tässä pelissä Manchester United voitti Benfica Wembley Stadiumissa 4-1 ylitöissä ja teki sen Euroopan mestaruuskisojen huipulle ensimmäistä kertaa. Uuden jerseyen klubikilven kultainen sisustus on kunnianosoitus Euroopan mestaruuskisojen voitosta 50 vuotta sitten. Voit myös ostaa Manchester United pelipaita lasten lapsellesi lahjaksi!

On hienoa voittaa klubin 50-vuotisjuhla Euroopan Champions Cupissa. Tämä Jalkapallo Pelipaidat Lapsille on tärkeä hetki Manchester Unitedille. Tämä jersey on valmistettu kierrätetyistä materiaaleista houkutellakseen ihmisten huomion ympäristöasioihin. Kaikki Manchester United fanit pitävät tästä paidasta!

18-19%20manutd%203rd.jpg