Kolumbia lasten pelipaita MM kisat 2018 Barryn kaupunginmestari Adam Johnson on yksi Capellon joukkueen kahdesta pelaajasta, toinen Tottenhamin puolustaja Michael Dawson.

Chelsean keskikenttäpelaaja Joe Cole, joka ei ole ollut Englannissa syyskuusta 2008 lähtien, tekee joukkueesta ehdotuksensa jälkeen, ettei hänellä ole aikaa pelata Premier League -mestareita, pakottaisi Capellon jättämään hänet pois.

Carragher tai kuningas eivät ole pelanneet Capellossa, vaikka Tottenhamin tähti kutsuttiin Englannin joukkueeksi kaksinkertaiseksi otsikoksi Slovakiasta ja Ukrainasta viime vuonna, mutta joutuisi myöhemmin ulos kentällä.

Epäilyksillä ensimmäisen valinnanvastaajien, Rio Ferdinandin ja John Terryn, sekä Wes Brownin ja Joleon Lescottin loukkaamattomuuden vuoksi, Capello haluaa tarkentaa pari.

Carragher lopetti Englannin Jalkapallo Pelipaidat Lapsille velvollisuutensa vuonna 2007, kun hän oli kasvanut tyytymättömyytensä aikaisempien Englannin valmentajien Sven Goran Erikssonin ja Steve McClarenin kanssa.