Yli kaksi kuukautta sitten Brasilian jalkapalloliitto (CBF) käynnisti uuden Brasilia Kotipaita MM-kisat 2018 ja Brasilia Vieraspaita MM-kisat 2018.

Vuodesta 1954 lähtien Brasilian joukkueella on ollut keltaisia ​​kotiurheiluja, mutta viimeisten 60 vuoden aikana nämä neuleet eivät aina ole samanlaisia ​​keltaisia. Tänä vuonna joukkueen kuluvat kultaiset miekat, jotka ovat eloisammat kuin kahden edellisen vuosikymmenen keltaiset paidat.

Tämä elinvoimaisuus edustaa ainutlaatuista kulttuuria, joka innostaa voimakasta tyyliä, joka on ainutlaatuinen tässä maassa. "Brasilialaiset ovat syntyneet rytmin tunteella ja heillä on etua tietyissä urheilulajissa", sanoi Hobbins. "Voit tanssia, taidetta, ja tietysti voit nähdä tämän jännittävän rytmin tunteen. Vain Brasilia. Ihmiset pelaavat jalkapalloa tällä tavalla. "

Kiitos tämän vilkkaan kulttuurin läpi läpi koko osaston puku. Koti- ja poissaolojen kauluksen sisäpuolella Brasilian lipun maankuvaus ympäröi säteilykerrokset, ja ulostulo "você é a seleção" korostuu ulkorenkaaseen. . Shortsit poistavat ulkonemat, vähentävät kitkaa ja lisäävät liikkumisvapautta. Haluaisimme ostaa halvan MM-kisat 2018 Jalkapallo Pelipaidat juhlimaan maailmancupin tuloa!

Brasilia%20Kotipaita%20MM-kisat%202018,B