Viisi pelaajaa, jotka ansaitsevat Ruotsi maajoukkueen pelipaita MM-kisat 2018 maailmancupin mahdollisuuden
Gareth Southgate nimeää Englannin joukkueensa tulevista ystävyysotteluista Hollannin ja Italian kanssa torstaina. Kun maailmanmestaruuskunta on alle kolme kuukautta pois, mitkä irtomaalaiset pelaajat ovat lähestyneet viimeistä turnausta 23?

Ryan Sessegnon (Fulham)
Vaihtoehto. Teini-ikäinen. Hyppää tuntemattomaan. Gareth Southgate on osoittautunut paljon suuremmaksi riskinottajaksi kuin hän on koskaan uskonut lyhyessä ajassa Englannin johtajana. Yhdentoista pelaajaa on tehnyt kansainvälisen debyyttinsä 47-vuotiaan toimikauden aikana Tammy Abrahamista Jack Corkille. Englannin beigenjohtajalla on ainakin roiskunut värejä seinille.

Ryan Sessegnon saattaa hyvinkin olla askel liian pitkälle. On paljon sanottavaa, kun valitaan in-form-pelaajat suurille turnauksille, ja vain kolme pelaajaa on voittanut enemmän Championship-maaleja tällä kaudella kuin Fulham-laita. Mutta se sijoittaisi valtavaa painetta 17-vuotiaan olkapäälle, ja hänen pitäisi odottaa hänen kulutustottumuksiaan ja autonvalintansa MM-kisat 2018 pelipaidat tarkkailemista ja arvostusta hänen todellisten esityksiensä rinnalla. Se on melkoinen taakka.