Spurs pyytää anteeksi Ruotsi pelipaita MM-kisat 2018 lapselle lapselle"hyväksyttävää" seksististä tutkimusta
Tottenham on pahoillani "täysin mahdotonta" kysymyksestä, joka oli osa Yhdysvaltojen fanien lähettämää kyselyä, jossa kysyttiin, onko "naisen paikka kotona".

Sosiaalisen median postitukset tulivat Tottenhamin kannattajilta Amerikassa paljastaen, että he olivat saaneet klubin sähköpostiviestin aiheen otsikolla: "Kaikkien Yhdysvaltain Spurs-fanien kutsuminen: kerro mitä mieltä olet".

Sähköpostiviesti, jossa on ylhäällä oleva klubikärki, lukee: "Meillä on jatkuva sitoutuminen oppia lisäämme uskollisten fanien ja kaikkien klubien kanssa vuorovaikutuksessa olevien erityisvaatimusten kanssa.

"Siksi haluamme auttaa sinua lisäämään ymmärrystä siitä, mitä mieltä olet Spursista ja jalkapallosta / urheilusta yleensä."

Spurs-faneja kutsuttiin sitten MM kisat 2018 pelipaidat Halvalla "kutsumaan" loppuun kyselyyn, jonka kolmannen osapuolen oli laatinut Premier League-klubin myöhemmin vahvistanut. Sillä oli sanamuoto: "Jokaisesta seuraavasta ilmoituksesta ilmoittakaa, kuinka paljon olet samaa mieltä tai eri mieltä ..."