Viimeisimmän mietinnön mukaan, jos Neymar saa Golden Globen, joka symboloi Euroopan jalkapallon parhaita pelaajia sopimuskaudella, PSG palkitsee hänet suurella summalla. Neymar jr pelipaita tulee erittäin kuumaan!

Äskettäin ilmestyvässä Golden Globe -palkintoluettelossa, jossa on 30 esikuvalehteä, Neymarin nimi nousi yllättäen. Kun Neymar allekirjoitti PSG: n kanssa, sopimuksessa oli erityinen säännös, jonka mukaan klubi antaisi hänelle 3 miljoonaa euroa, kunhan Neymar sai Golden Globen palkinnon ennen vuoden 2022 sopimuksen päättymistä.

Tämä ei ole erityinen tapaus, kuten Ronaldo, Messi ja muut klubin allekirjoittamisessa ovat klubin vastaavia säännöksiä, jotka haluavat motivoida pelaajia tällä tavoin saadakseen samanlaisen henkilökohtaisen kunnian, koska Golden Globe-palkinto myös parantaa joukkue ja klubi jalkapallon maailman vaikutusalueella. Jos Neymar lopulta voittaa Golden Globe -palkinnon, klubi isännöi juhlaa Parc des Princesissa, jossa 45 000 pelaajaa kokoontuu voittaakseen klubin sekä pelaajien ja fanien.

Aikaisemmin PSG: n johtaja Emery ja useat joukkuetoverit ovat sanoneet julkisesti, että he tekevät kaikkensa auttaa Neymaria saavuttamaan tämän tavoitteen. Monet PSG-fanit alkavat ostaa halpoja Jalkapallo Pelipaidat tukemaan Neymaria, toivoen saavansa Golden Globen.

If%20Neymar%20wins%20a%20Golden%20Globe.