FA Cup pelin kolmannella kierroksella, Chelsea lähdössä ja Norwich 0: 0 tie. Eden Hazard ei ollut Chelsean pelaajaluettelossa, Alvaro Morata korvikkeena, Chelsea oli voimaton hyökkäyspuolella. Alkupuoliskolla Chelsea vain 2 ampua, mutta valitettavasti ei maalata tavoitteita. Paikallaan Jalkapallo pelipaidat lapsille fanit ovat hyvin pettyneitä.

Valioliigan joukkueet ovat viime aikoina kiduttaneet ottelut. Tietenkin, mukaan lukien Chelsea. Tässä pelissä Chelsea vastaan ​​heikko Norwich myös epäonnistui voittaa pallo. Chelsean valmentaja Antonio Conteellä on myös oikeat pelaajan kierrokset. Eden Hazard ei päässyt peliin. Alvaro Morata istuu myös penkillä valmiustilaan. Koska edellisessä pelissä hän toistuvasti hävisi mahdollisuuden pisteet. Tästä huolimatta on vielä monia Halvat Chelsea pelipaita Lapsilletukemaan heitä, toivoen heitä pelaamaan.

Kuitenkin Chelsean ensimmäisellä puoliskolla kahden pelaajan hyökkäävän puolen puuttuessa sato ei ole. Tilastojen mukaan puolueiden ensimmäisellä puoliskolla valmistui yhteensä 6 jalkapalloa, jotka eivät päässeet ovikehyksen alueelle. Norwich oli myös kaksi kolmasosaa laukausten kokonaismäärästä. Toisella puoliskolla Chelsea lopulta loukkaavaa luoda merkittävä uhka, Alvaro Morata myös 73. minuutilla korvikkeena, mutta valitettavasti jätti hänelle liian vähän aikaa. Toisella puoliskolla Chelsea teki 14 laukausta, joista vain 7 osui kohteeseen, mutta ei päässyt Norwichin ovelle. Tietenkin haluamme nähdä lisää jännittäviä jalkapallo-informaatioita, jotka voivat kiinnittää huomiota verkkosivuillamme. Haluatko ostaa Jalkapallo paidat lapsille omalla nimellä fanit voivat myös klikata linkkiä verkossa tilauksia, tukea maailmanlaajuista nopeaa toimitusta.

 

Chelsea-todella-ei-voi-tehda-ilman-Eden-Hazardia-ja-Alvaro-Morataa