Kotona Emirates Stadium, Arsenal 5-0 voitto Huddersfield Town, jatkossakin ylläpitää kauden Premier League kotivoitto ennätys. Arsenal on voittanut peräkkäin 12 peräkkäistä voittoa Premier League: n kotona, vain yhdellä askeleella 13 Arsenal-joukkueen historian ennätyksestä. Ja heidän seuraava vastustajasi on José Mourinhon johtava Manchester United, vai jatkaako jono vai vauhtia? Suurin osa kannattajista, mukaan lukien yllään Jalkapallo pelipaidat lapsille pienet fanit, ovat olleet myös erittäin huolissaan kahden osapuolen välisestä kilpailusta.

Arsenal 7 voittoputki, sijoitettiin 20 maalia vain menetti 4 maalia, sekä viimeiset 5 kotipeleissä edellisellä kaudella, Arsenalin putki on saavuttanut 12, tämä on Arsenal lähtien siirtymässä Emirates Stadium ennätys. Helmikuusta 2005 marraskuuhun Arsenal voitti kerran 13 peräkkäisen voiton kotona, kun heidän koti oli edelleen Highbury. Arsène Wengerin Arsenalin johdolla on Thierry Henry, Patrick Vieira, Dennis Bergkamp ja muut jalkapalloseurat. Tuolloin lukemattomia Halvat Arsenal pelipaita Lapsille faneja piristää epäjumaliaan. 12 vuotta myöhemmin, Arsenal on jälleen lähellä ennätyksestä ja voittaa peli voi nousta ylös.

Kiinnostavaa on, että seuraavalla kierroksella Premier League, Arsenal jatkaa taistelua kotona, kun taas kilpailevat joukkueet ovat Arsène Wengerin vanha kilpailija José Mourinho n Manchester United. Sivustomme päivittää myös jatkuvasti viimeisintä tietoa jalkapallo-otteluista sekä tarjoaa online-ostopalveluja Jalkapallo paidat lapsille omalla nimellä ille. Napsauta linkkiä voidaan saavuttaa. Viime kauden Emirates Stadium taistelu, Arsenal 2-0 voitto. Granit Xhaka ja Danny Welbeck kumpikin saavuttivat 1 maalia, ensimmäistä kertaa Arsène Wenger voitti José Mourinhon Valioliigassa. Nyt kaksi vihollista tapaa jälleen, onko professori laajentaa voittoa vai hullun kostoa?

 

Arsenal-Home-12-voittoputki